Super Mario 64 HD disponibil în browser îți va trezi nostalgia [VIDEO]

, 30 Mar, 05:58

a fost una dintre primele versiuni 3D ale popularului joc de aventură, iar acum o puteţi experimenta şi voi în interiorul unui browser web.

Complexitatea jocurilor pe care le puteţi experimenta în interiorul unui browser a crescut semnificativ în ultimii ani, iar ilustrat mai jos este cel mai recent exemplu al acestui trend.

Dacă aţi avut vreodată o afinitate pentru aventurile lui Mario şi Luigi veţi fi cu siguranţă încântaţi de această portare. Disponibilă gratuit la această adresă este o variantă de 64 recreată cu foarte mare precizie, la o calitate grafică mult mai bună decât cea pe care o puteaţi experimenta în 1996. Această iteraţie a fost realizată de Roystan Ross folosind motorul grafic Unity şi poartă numele de Super Mario 64 HD.

Deşi are potenţialul de a vă ocupa o cantitate semnificativă de timp, merită să aveţi în vedere că momentan este inclus doar primul nivel al jocului de pe Nintendo 64 – Bob-Omb Battlefield. Singurul motiv pentru care s-ar putea să nu vă funcţioneze jocul din prima încercare este lipsa pluginului Unity Web Player, dar acesta poate fi descărcat de aici.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail