30 mart. 2015 | 05:58

Super Mario 64 HD disponibil în browser îți va trezi nostalgia [VIDEO]

ACTUALITATE
Super Mario 64 HD disponibil în browser îți va trezi nostalgia [VIDEO]

a fost una dintre primele versiuni 3D ale popularului joc de aventură, iar acum o puteţi experimenta şi voi în interiorul unui browser web.

Complexitatea jocurilor pe care le puteţi experimenta în interiorul unui browser a crescut semnificativ în ultimii ani, iar ilustrat mai jos este cel mai recent exemplu al acestui trend.

Dacă aţi avut vreodată o afinitate pentru aventurile lui Mario şi Luigi veţi fi cu siguranţă încântaţi de această portare. Disponibilă gratuit la această adresă este o variantă de 64 recreată cu foarte mare precizie, la o calitate grafică mult mai bună decât cea pe care o puteaţi experimenta în 1996. Această iteraţie a fost realizată de Roystan Ross folosind motorul grafic Unity şi poartă numele de Super Mario 64 HD.

Deşi are potenţialul de a vă ocupa o cantitate semnificativă de timp, merită să aveţi în vedere că momentan este inclus doar primul nivel al jocului de pe Nintendo 64 – Bob-Omb Battlefield. Singurul motiv pentru care s-ar putea să nu vă funcţioneze jocul din prima încercare este lipsa pluginului Unity Web Player, dar acesta poate fi descărcat de aici.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele