Redmi Note 2 ar putea fi primul telefon Xiaomi cu senzor de amprente

Redmi Note 2 ar putea fi primul telefon Xiaomi cu senzor de amprente

Chinezii de la Xiaomi vor lansa în curând modelul Redmi Note 2 Pro, primul lor telefon dotat cu un senzor pentru recunoașterea amprentelor.

În urmă cu ceva vreme, chinezii de la Xiaomi au lansat Redmi Note 2, un dispozitiv dotat cu un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD. Printre altele, lista de specificații includea un procesor octa-core MediaTek MT6795 pe 64 de biți cu frecvență de 2,2GHz. Acesta era considerat unul dintre telefoanele cu cele mai bune raporturi calitate/preț de pe piață, iar acum, Xiaomi pare a fi pregătită să lanseze și o variantă Pro.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro

După cum scrie site-ul Android Central, noul Xiaomi Redmi Note 2 Pro a apărut de curând pe site-ul TENAA, autoritatea chineză responsabilă pentru aprobarea dispozitivelor mobile. Din câte se pare, avem de-a face cu un ecran Full HD de 5,5 inci, care ascunde sub el un procesor MediaTek MT6795 Helio X10 și 2GB RAM. Lista de specificații mai include 16GB pentru stocarea de date, o cameră foto frontală de 13 megapixeli și una secundară de 5 megapixeli.

De asemenea, acumulatorul are o capacitate de 3.060, ceea ce ar garanta o autonomie de cel puțin o zi chiar și în condiții de utilizare mare În mod surprinzător, însă, sistemul de operare este Android 5.0.1, cu interfața de utilizare MIUI 7. Nu știm exact când va avea loc lansarea oficială, însă prețul ar putea fi echivalentul a 172 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: