Cum să nu reacționezi atunci când camera foto te dezamăgește [VIDEO]

Un cunoscut vlogger de pe YouTube a avut o reacție cel puțin interesantă atunci când camera foto a încetat să mai înregistreze.

Înțelegem că nu este ușor să fii vlogger pe YouTube, mai ales dacă ai peste 700.000 de utilizatori abonați la conținutul tău, iar din această cauză este nevoie de cel mai bun echipament în permanență. Înțelegem și că orice eroare din partea aparatului respectiv îi poate distruge munca vlogger-ului, însă o reacție precum cea pe care o puteți vedea mai jos nu este niciodată o soluție corespunzătoare.

Casey Neistat realiza un nou material când camera sa Canon s-a oprit din înregistrare. Astfel, acesta a pierdut o cantitatea mare de conținut pe care credea că îl avea pe card și a apelat la o soluție mai puțin convențională: i-a aplicat o lovitură de topor sănătoasă dispozitivului, distrugându-l complet. Conform PetaPixel materialul video încărcat recent pe YouTube deja are peste 220.000 de vizualizări și 11.ooo de aprecieri, în timp ce o poza pe Instagram cu aparatul distrus are peste 30.000 de aprecieri.

Problema menționată mai devreme pare a fi una comună printre dispozitivele produse de către Canon, dacă este să le dăm crezare celor care au comentat pe YouTube și alte rețele sociale în legătură cu incidentul.

13:40 12.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video