Noul laptop Razer Blade este poate cel mai atrăgător dispozitiv pentru gaming

Noul laptop Razer Blade este poate cel mai atrăgător dispozitiv pentru gaming

Deşi se găseşte în continuare foarte greu pe meleaguri mioritice, merită să aveţi în vedere upgrade-ul important adus micuţului în 2015.

La mai puţin de trei ani de la lansarea primul sisteme portabil al companiei, cei de la Razer nu ratează nici o ocazie pentru a-şi actualiza portabilul de gaming.

După ce la mijlocul lui 2014 anunţau tranziţia la Windows 8.1 cu un la capitolul hardware, 2015 vine cu alte schimbări importante. Pe lângă procesoare mai rapide şi GPU-uri mai performante, în funcţie de buget, puteţi opta acum pentru un panou sensibil la atingere de 13 inci QHD+ de tip IGZO cu rezoluţie de 3200 x 1800 pixeli. Dacă ecranele pe tehnologie Indium Gallium Zinc Oxide vă sunt străine, merită să aveţi în vedere că oferă o acurateţe a culorilor şi o calitate a imaginii de invidiat.

Noul Blade poate fi achiziţionat cu un GeForce GTX 970 cu 3GB GDDR5, poate cea mai rapidă placă video pentru notebook-uri, 16GB DDR3L 1600 MHz şi un SSD de până la 512GB. Pentru momentele în care vă interesează mai mult autonomia decât performanţa extremă, noul Razer Blade are şi un IGP Intel HD Graphics 4600 pe care îl foloseşte la nevoie. Noul GeForce GTX 970, realizat pe arhitectură Maxwell promite o performanţă spectaculoasă în cele mai noi jocuri, dând în acelaşi timp dovadă de un consum redus de energie. Procesorul care va sta la baza configuraţiei impresionante va fi un quad core Intel Core i7 – 4720HQ tactat la 2,6 GHz cu o frecvenţă de Turbo Boost de 3,6 GHz.

Preţul pentru această creaţie a celor de la Razer va fi de 2200 de dolari şi ar trebui să ajungă în mai multe magazine online, inclusiv Microsoft Store, începând cu 16 februarie. Pe magazinul virtual al producătorului este deja disponibil pentru precomandă.

Citește și: