Puteți cumpăra un OnePlus 2 și OnePlus X fără invitație

Puteți cumpăra un OnePlus 2 și OnePlus X fără invitație

Au apărut de câteva zile zvonuri legate de ofertele celor de la OnePlus de BlackFriday 2015. Acestea nu sunt însă reduceri în sensul clasic.

Considerate unele dintre cele mai interesante smartphone-uri din ultimii ani, creațiile OnePlus au un mare handicap. Din păcate nu se pot cumpăra la prețul producătorului decât de pe bază de invitație. În traducere, dacă vă tentează perspectiva unei astfel de achiziții, trebuie să vă înscrieți pe o listă folosind un formular și să sperați ca, la un moment dat, puterea de producție a partenerilor OnePlus să crească. În funcție de perioadă, după câteva zile sau câteva săptămâni, veți putea în sfârșit să vă achiziționați noul gadget.

Din fericire, există și excepții de la regulă. Uneori, compania chinezească organizează sesiuni de vânzare fără a necesita o invitație. Aproape de fiecare dată, acestea nu durează mai mult de 24 de ore, dar important este că există. Până pe 30 noiembrie însă, pentru prima oară, aveți 4 zile pentru a intra în posesia unui OnePlus 2 sau OnePlus X, în limita stocului disponibil. Această particularitate de la final este foarte relevantă deoarece nu, la ora redactării acestui material, OnePlus 2, de exemplu, nu mai poate fi achiziționat decât cu 64GB GB memorie internă și 4GB RAM, în timp ce versiunea mai ieftină, cu 3GB RAM și 32GB spațiu figurează ca fiind epuizată.

În orice caz, dacă simțiți că meritați să vă faceți un cadou în perioada sărbătorilor, aceasta s-ar putea să fie cea mai bună soluție în materie de telefoane. Există multe alte telefoane bune și ieftine în magazinele de orice fel sau la operatori, dar tocmai din pricina sistemului pe baza de invitații, OnePlus 2 și OnePlus X au un aer de exclusivitate. Pentru a vă angaja la o achiziție, folosiți website-ul companiei  De acolo, puteți lua un OnePlus 2 cu 64GB și 4GB RAM la 389 de dolari, în timp ce un OnePlus X costă 250 de dolari. Până și carcasele din bambus sau mahon arată spectaculos.

Citește și: