Fă bine și cumpără-ți un OnePlus X Ceramic la licitație

Fă bine și cumpără-ți un OnePlus X Ceramic la licitație

Cei de la OnePlus au organizat o licitație pe eBay pentru cinci smartphone-uri OnePlus X Ceramic, ale căror venituri vor merge către organizația charity:water.

Nu au trecut decât câteva săptămâni de când a fost anunțat oficial noul smartphone OnePlus X, cel mai accesibil terminal al celor de la OnePlus. Acesta nu este nici pe departe la fel de performant precum OnePlus 2, dar, în același timp, este un telefon care arată foarte bine și vine la pachet cu un design elegant care s-ar putea să atragă un anumit număr de utilizatori.

OnePlus X va fi disponibil în două variante. Prima, cu sticlă pe spate, este deja disponibilă, urmând ca OnePlus X Ceramic să poate fi cumpărată în viitorul foarte apropiat prin același sistem complicat de invitații pe care OnePlus îl folosești deja de câțiva ani. În orice caz, dacă vreți să puneți mâna acum pe un OnePlus X și să faceți și un bine persoanelor de pe mapamond care au o problemă reală cu accesul la apă curentă, este suficient să mergeți pe eBay.

OnePlus a încheiat un parteneriat cu charity:water. Acesta se manifestă prin cinci telefoane comercializate prin intermediul eBay la licitație. Toți bani obținuți din vânzarea lor vor fi oferiți către organizația de binefacere. Licitația este accesibilă la această adresă  și, cel puțin momentan, prețurile pentru aparate sunt în jurul valorii decente de 1000 de dolari.

Cum era de așteptat, Scott Harrison, fondatorul charity:water și-a manifestat entuziasmul pentru acest proiect printr-un comunicat de presă. ,,Este grozav să vezi că există companii precum OnePlus care nu se concentrează doar pe producția de produse premium pentru clienții lor, dar și pe ajutorarea altora. Suntem foarte încântați să ne adunăm forțele pentru a aduce apă curată oamenilor care au nevoie de ea din întreaga lume.”

oneplus-x-ceramic

Citește și: