Cu scurt timp înainte de lansare, Project Cars continuă să ne impresioneze [VIDEO]

Deşi am văzut destul de multe în ultima perioadă din Project Cars, noul trailer la multaşteptatul joc reuşeşte în continuare să ne surprindă.

Dacă nu aţi mai auzit niciodată de , acesta este un proiect foarte ambiţios al celor de la Slightly Mad Studios. Britanicii au lucrat intens la acest titlu, după ce au reuşit performanţa de a fi obţinut un buget de 5 milioane de dolari doar de la internauţi atraşi de ideea jocului. Distribuitorul jocului va fi Bandai Namco, aceeaşi companie responsabilă de lansarea de astăzi a trailerului spectaculos de mai jos.

Ca un mic istoric pentru tânărul dezvoltator, merită să aveţi în vedere faptul că Slightly Mad Studios este aceeaşi companie care în urmă cu câţiva ani şi-a demonstrat abilităţile creative prin lansarea Need for Speed: Shift şi Need for Speed: Shift 2 Unleashed. Pornind de la această premisă, Andy Tudor, directorul creativ din spatele Project Cars, înfăţişează acest titlu ca pe ,,o culminare a tuturor experienţelor şi talentului nostru ca echipă”.

În cel mai recent trailer pentru iminentul joc sunt evidenţiate efectele realiste de vreme, cât şi varietatea foarte mare de autovehicule pe care jucătorii le pot conduce într-un mediu virtual. Bandai Namco a ţinut să se laude că Project Cars incorporează cea mai mare varietate de piste din orice joc recent decurse, posibilităţile extinse de tuning şi multe alte funcţii menite să vă ofere un avantaj tehnic în faţa adversarilor.

,,Cel mai avansat din punct de vedere tehnic, frumos, intens şi autentic joc de curse” va putea fi experimentat de doritori începând cu 20 martie doar pe PC şi console next-gen, PS4 şi Xbox One.

Alexandru Puiu
15:53 25.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video