Premieră pentru fotbalul digital: FIFA 16 va avea echipe de fotbal feminin [VIDEO]

EA Sports va lansa FIFA 16 anul acesta, dar marea veste nu este că celebrul joc are parte de o nouă versiune, ci că anul acesta vom vedea primele echipe cu lot feminin. 

Seria FIFA de la EA Sports este cel mai cunoscut simulator sportiv, având o oarecare concurență de la Pro Evolution Soccer. Și în 2015, spre deosebire de anii precedenţi, cei de la Electronic Arts au decis să introducă loturile feminine în joc, argumentând că acum tehnologia a devenit suficient de bună, cât să reproducă cu fidelitate jocul din teren.

FIFA 16 îți va pune la dispoziție loturile naţionale de fotbal feminin a 12 țări: Australia, Brazilia, Canada,China, Anglia, Franţa, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Echipele, cu toate jucătoarele acestor naţionale, vor fi reproduse în detaliu, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi în ceea ce priveşte comportamentul pe teren. Așa cum s-a întâmplat până acum cu membrii loturilor masculine, jucătoarele au trebuit filmate cu senzori atașați pe corp pentru a le fi reprodus digital stilul de joc.

EA le-a invitat pe jucătoarele Sydney Leroux, Abby Wambach, Alex Morgan şi Megan Rapinoe în studioul de înregistrare a mișcării din Vancouver, Canada. Ele au fost baza de la care s-a pornit în crearea animațiilor de care te vei bucura în joc. Dincolo de loturile feminine, FIFA 16 va avea îmbunătăţiri de gameplay, informațiile despre echipe vor fi actualizate și va fi îmbunătățită grafica.

Fifa 16 va avea echipe feminine

FIFA 16 urmează să fie lansat în toamnă, fiind așteptat în Europa pe 25 septembrie 2015. Va fi disponibil pe Sony PlayStation 4 și PlayStation 3, pe Xbox One și Xbox 360, şi PC.

Răzvan Băltărețu
11:47 30.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video