Primul teaser pentru următorul Call of Duty ajunge online: Ce vom găsi în Black Ops 3 [VIDEO]

Primul teaser pentru următorul Call of Duty ajunge online: Ce vom găsi în Black Ops 3 [VIDEO]

Cu câteva luni până la lansarea unui nou joc din seria Call of Duty, au început deja să circule pe internet primele informaţii.

Aproape în fiecare an avem parte de un nou Battlefield şi Call of Duty. Aceste creaţii publicate de EA Games şi au un număr semnificativ de fani, iar investiţiile în dezvoltarea lor sunt din ce în ce mai mari.

Pentru că Battlefield Hardline abia s-a lansat, foarte mulţi sunt curioşi în legătură cu viitorul Call of Duty. Dacă se păstrează formatul din anii trecuţi, acesta ar trebui să se lanseze în toamnă. Va fi dezvoltat de Treyarch, ar trebui să poarte numele de Call of Duty Black Ops III şi să fie o continuare pentru titlul de acum doi ani.

Primele indicii legate de un nou COD au fost depistate de utilizatorul de YouTube Drift0r. Acesta din urmă a observat nişte cadre neobişnuite în Call of Duty Black Ops 2. Respectivele imagini l-au direcţionat către un quick link de Snapchat, doar ca după un click suplimentar să ajungă la pagina oficială de Call of Duty. În teorie, tot acest efort ar trebui să funcţioneze ca un preludiu pentru Black Ops 3.

Dacă ne aducem bine aminte, în anii trecuţi, tot cam în aceeaşi perioadă a fost anunţat oficial . În orice caz, dacă nu mai aflăm nimic sigur despre Black Ops III în următoarele săptămâni, putem sta liniştiţi, deoarece în iunie la E3 sigur îşi va face simţită prezenţa cu un trailer oficial şi nişte secvenţe de gameplay.

 

Citește și: