16 dec. 2015 | 09:38

Primul pian realizat din tablete vine de la Samsung

ACTUALITATE
Primul pian realizat din tablete vine de la Samsung

Pentru a promova într-un mod inovativ noua tabletă Galaxy Tab S2 în perioada Crăciunului, cei de la Samsung au creat primul pian digital format din tablete.

Într-o perioadă în care la nivel global au scăzut într-un ritm foarte alert vânzările de tablete, este greu de spus dacă există vreo rețetă prin care cineva să remedieze problema. Cei de la Samsung fac însă tot posibilul când vine vorba de noua lor tabletă cu specificații de top. În primul rând, cel puțin în SUA, fiecare tabletă Galaxy Tab S2 este comercializată cu un un an de acces gratuit la Netflix.

Pentru a ne introduce cât mai repede în spiritul sărbătorilor, Samsung a dezvăluit în cadrul unui eveniment desfășurat zilele trecute un pian ale cărui clape și carcasă erau realizate din tablete Galaxy Tab S2. Deoarece construcția nu era doar de design, oficialii companiei sud coreene au invitat-o pe Myleene Klass, o pianistă cu experiență și mai multe albume lansate, să interpreteze câteva cântece. În total au fost folosite aproximativ 100 de tablete pentru această creație, iar rezultatul final este destul de impresionant.

În principiu, s-au auzit doar colinde la pianul din tablete Samsung Galaxy Tab S2 în Spitalfields Market din Londra, după care Klass, care le-a interpretat, a detaliat în câteva cuvinte experiența. ,,Nimic nu mă face să mă simt mai festivă decât să mă aflu la pian înconjurată de cele două fetițe ale mele. Pianul format din Samsung Tab S2 este o premieră și nu se compară cu nimic la ce am mai cântat până acum. Fiica mea mai mică tocmai a învățat Jingle Bells și știu că ar îndrăgi să-l cânte la acest pian!

În mod evident, această creație complexă nu este de vânzare, ci doar un truc de marketing. Pe deasupra, ne arată într-un mod creativ abilitățile tabletei, iar această particularitate nu trebuie neglijată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele