Noul film despre Steve Jobs îl va transforma în zeu sau va distruge tot ce crezi despre el [VIDEO]

Noul film despre Steve Jobs îl va transforma în zeu sau va distruge tot ce crezi despre el [VIDEO]

Steve Jobs începe să devină mai mult un mit decât un fondator de companie, iar noul film despre viața lui fie îi va spori și mai mult imaginea asta, fie i-o va distruge pe cea de om, transformându-l într-un egocentrist lipsit de empatie.

Steve Jobs deja a fost subiectul unui film, denumit „Jobs” și în care a fost interpretat de Ashton Kutcher, dar cel nou se anunță mult mai puternic, de la replici la stările și momentele prin care trece cofondatorul Apple. Michael Fassbender îl interpretează pe Steve Jobs în noul film biografic, iar acum a fost publicat noul trailer oficial al filmului.

Michael Fassbender este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori de la Hollywood şi a devenit cunoscut în rolul locotenentului Archie Hicox din filmul „Inglorious Basterds” regizat de Quentin Tarantino. Steve Jobs, pe de altă parte, este o stea a Silicon Valley, cofondatorul Apple, fondatorul Pixar și omul cu cele mai puternice și elogioase cuvinte despre produse precum iPhone, iMac sau iPod. Sub comanda lui, Apple a reinventat trei industrii imense: a smartphone-urilor, a muzicii și a computerelor.

Din cum poți vedea în trailerul de mai sus, filmul va fi plin de citate pe care le poți trece într-un tweet. Sunt puternice, în mare parte improvizate, dar construiesc puțin câte puțin mitul lui Steve Jobs și imaginea unui lider neînfricat și a unui vizionar. „Am stat într-un garaj și am inventat viitorul”, spune la un moment dat Steve Jobs în film. Lansarea oficială va fi în octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: