12 ian. 2015 | 08:33

popSlate îți transformă iPhone-ul într-un telefon cu două ecrane [VIDEO]

ACTUALITATE
popSlate îți transformă iPhone-ul într-un telefon cu două ecrane [VIDEO]

Sub forma unei carcase care comunică cu smartphone-ul vostru preferat, cei de la introduce posibilitatea unui ecran e-Ink pe iPhone 6.

Pentru cei care îşi doresc o autonomie sporită la smartphone, un ecran e-Ink este o mană cerească, mai ales când acesta funcţionează ca un , pe lângă touchscreen-ul pe care îl folosiţi când vreţi să iniţiaţi un apel, să navigaţi pe internet sau să vă jucaţi jocurile favorite. Aceasta este ideea din spatele unui set destul de variat de carcase pe care cei de la popSlate le-au creat pentru unele dintre cele mai populare telefoane.

Pe lângă carcasa de telefon cu ecran e-Ink lansată în urmă cu ceva timp pentru iPhone 5/5S, cei de la popSlate au anunţat zilele trecute un model similar dedicat mai recentului iPhone 6. Ilustrată în imaginea de mai sus, carcasa nu este disponibilă din păcate momentan şi într-o versiune pentru iPhone 6 Plus. Ca funcţionalitate, pe lângă faptul că vă v-a proteja telefonul, acest gadget dotat cu un ecran cu cerneală electronică, vă va afişa în permanenţă o imagine pe care v-o doriţi voi. În plus, va comunica cu telefonul pentru a vă afişa multe alte informaţii relevante, notificări, liste de activităţi sau o hartă. Pentru că vorbim de un ecran, în cazul în care nu era evident, posibilităţile sunt virtual nelimitate.

Ca autonomie, o carcasă popSlate ar trebui reîncărcată doar o singură dată pe săptămână. Preţul pentru una, direct de pe site-ul producătorului, este de 130 de dolari, dar dacă o doriţi livrată la uşă în România aşteptaţi-vă să mai daţi în plus 20 de dolari pe transport.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele