Philips Ambilux revoluţionează modul în care vă uitaţi la TV

Tehnologia Ambilight a celor de la Philips a creat mulţi fani de-a lungul anilor, iar în 2015 primeşte un upgrade important cu numele Philips Ambilux.

Deşi este foarte greu în 2015 ca cineva să vă convingă să investiţi într-un nou TV, indiferent cât de multe tehnologii ,,revoluţionare” ar integra, cei de la Philips s-ar putea să vă convingă.

Timp de foarte mulţi ani, cei de la Philips au integrat în televizoarele lor premium tehnologia Ambilight. Prin intermediul unor benzi de LED-uri amplasate pe marginile panoului, TV-urile cu Ambilight proiectau pe peretele din spatele televizorului culorile predominante din acele margini de ecran. Philips Ambilux duce la un nou nivel acest concept datorită utilizării de pico proiectoare în acelaşi scop.

După cum se poate vedea în practică în clipul de mai sus, indiferent de tipul de conţinut care se perindă pe TV, acelaşi conţinut, mult mai difuz, este proiectat pe peretele din spate. Rezultatul acestei practici este o experienţă de vizionare mult mai imersivă, dar şi mult mai relaxantă. Este şi mult mai impresionant să vă uitaţi la un film care se extinde pe întregul perete din spatele TV-ului într-un mod care nu vă distrage atenţia de la acţiunea desfăşurată pe ecran.

În plus, nici TV-urile efective nu vă vor dezamăgi. Pe lângă tehnologia Philips Ambilux, televizoare de top Philips ce urmează fie lansate până la sfârşitul acestui an, vor veni preinstalate cu cea mai recentă versiune de Android TV. În acest mod, veţi avea acces la o librărie stufoasă de aplicaţii optimizate pentru noua generaţie de Smart TV-uri Ultra HD de la Philips.

Prezentările pe marginea noilor Smart TV-uri 4K cu Philips Ambilux nu au inclus şi o dată precisă de lansare, doar promisiune că nu va trebui să aşteptăm mai mult de câteva luni pentru a pune mâna pe ele în Rusia, Germania şi alte ţări europene.

Alexandru Puiu
06:54 07.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video