OnePlus lansează prima sa carcasă pentru iPhone 6S

Deși numărul celor care își doresc un telefon OnePlus este foarte mare, cei de la OnePlus au decis să lanseze o carcasă de iPhone 6 fără nici un motiv aparent.

Cei de la OnePlus au făcut foarte multe valuri în ultimele luni prin intermediul lansării câtorva terminale foarte atrăgătoare, OnePlus 2 și OnePlus X. Din păcate, este foarte greu să puneți mâna pe unul dintre ele deoarece, compania chinezească a decis să folosească în continuare pentru comercializare un sistem bazat pe invitații.

Astfel, întâi vă înscrieți cu adresa de email și așteptați o perioadă de timp, mai mică sau mai mare, până vi se va oferi ocazia să finalizați o comandă fermă. În teorie, există și perioade în care puteți mâna mult mai ușor pe un astfel de aparat fără invitație, dar respectivele ocazii sunt destul de rare.

Pentru a-și face reclamă și a lansa un nou produs în același timp, OnePlus vă oferă Sandstone. Aceasta din urmă este o carcasă pentru iPhone 6 și iPhone 6S care pare suprinzător de subțire și care vă protejează perfect spatele de la aparat. Având în vedere că Sandstone înseamnă șmirghel în engleză, este foarte clar faptul că accentul se va pune pe aderență sporită, o problemă foarte mare a ultimelor două iPhone-uri.

În plus, fiecare carcasă de iPhone 6 și 6S de la OnePlus va avea inclusă o invitație pentru achiziția unui OnePlus X. Câteva exemplare vor ascunde o invitație pentru un OnePlus X Ceramic, în timp ce câțiva vor putea primi gratuit noul telefon de la OnePlus. Totul depinde de norocul vostru. În contextul în care foarte mulți au văzut similarități majore de design între noul OnePlus și iPhone-urile mai vechi, într-un fel, această asociere nu este absurdă, poate doar un pic ciudată. Rămâne să vedem cât de repede se va vide folosind această adresă.

09:10 02.12.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video