13 mart. 2015 | 10:25

One E9, alternativă cu ecran de 5,5 inci pentru HTC One M9

ACTUALITATE
One E9, alternativă cu ecran de 5,5 inci pentru HTC One M9

Deși încă neanunțat, HTC One E9 are potențialul să distragă atenția de la modelul M9, care momentan este în apogeul popularității.

Teena, agenția care administrează telecomunicațiile din China, a publicat o imagine cu noul terminal, mai subțire și mai elegant decât One M9. Se pare că HTC One E9 va avea un ecran de 5,5 inci, cu o rezoluție QuadHD de 2660 x 1440 pixeli, un procesor octa-core de 2GHz, cel mai probabil MediaTek, 3GB de memorie RAM, 32GB spațiu de stocare, suport pentru card microSD și o cameră de 20 megapixeli. Autonomia va fi asigurată de o baterie de 2.800 mAh.

Ar putea fi două versiuni One E9: una standard cu o cameră frontală de 13 megapixeli și alta high-end, cu cameră UltraPixel de 4 megapixeli. Nu se știe încă data la care HTC va anunța terminalul, dar One E8, descris de Pocket-Lint ca fiind verișorul îmbrăcat în plastic al lui One M8, a fost lansat în Asia și în SUA toamna trecută, la un preț de peste 450 de euro.

Jason Mackenzie, președintele HTC în SUA, a declarat într-un interviu pentru Business Insider că plănuiește lansarea unui produs în viitorul apropiat. Totuși, nu a menționat și dacă este vorba de One E9, deci mai avem de așteptat.

Autor: Andrada Bonea

htc-one-e9