Noul trailer la GTA V pentru PC îţi arată de ce merită să aştepţi [VIDEO]

Cu doar câteva zile rămase până la lansarea versiunii de PC a GTA V, cei de la Rockstar Games au mai lansat un trailer Full HD cu 60 de cadre pe secundă.

Nu degeaba GTA V a intrat în cartea recordurilor şi este considerat unul dintre cele mai bune jocurile in ultimii ani, pe lângă faptul că este cel mai popular. După ce a făcut valuri anul trecut pe console şi ne-a impresionat anul acest pe , se pare că lansarea pe PC va întruchipa un nou upgrade important pentru universul Grand Theft Auto.

A suferit multiple amânări. Foarte mulţi fani ai jocului au obosit să citească pe marginea întârzierii versiunii de PC a GTA V. Cu toate acestea, momentul mult aşteptat este mai apropiat ca niciodată. După ce în iunie 2014 aflam pentru prima dată că noul Grand Theft Auto va ajunge şi pe sistemele cu Windows, pe 14 aprilie ni-l vom putea instala pe PC-urile din dotare.

Dacă eraţi curioşi în legătură cu grafica noii iteraţii, noul trailer de mai jos lansat astăzi de dezvoltator ar trebui să vă convingă în legătură cu faptul că aşteptare nu a fost în zadar. Ca fapt divers, acesta este primul trailer postat online la 60 de cadre pe secundă. Spre deosebire de versiunea de next-gen a jocului, posesorii de PC-uri vor primi în plus odată cu această lansare posibilitatea de a experimenta Los Santos pe până la trei monitoare la o rezoluţie maximă de 4K. Cu alte cuvinte, dacă amânaţi de mult timp un upgrade, acum ar fi momentul să spargeţi puşculiţa dacă vreţi să profitaţi de GTA V la detalii maxime.

 

Alexandru Puiu
11:00 04.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video