Noul clasament al camerelor foto de pe telefoane realizat de DxOMark

Noul clasament al camerelor foto de pe telefoane realizat de DxOMark

Dacă aveţi încredere în judecata celor de la DxOMark, veţi fi cu siguranţă curioşi care sunt, în opinia lor, telefoanele cu cea mai bună cameră.

Editorii DxOMark nu se grăbesc să testeze toate smartphone-urile noi în momentul în care apar. Cu toate aceste, aduc actualizări regulate respectivului clasament. Din acest motiv, este interesant de urmărit terminal face cele mai bune poze şi, mai ales, cum se comportă în comparaţie cu alţi lideri în diverse scenarii dificile de captură. Nu de alta, dar din ce în ce mai mulţi dintre noi îşi cumpără un smartphone şi în funcţie de abilităţile sale de captură şi ar fi păcat să nu luaţi o decizie informată.

Fanii terminalelor LG se vor bucura să afle că recent lansatul LG G4 a intrat în clasament direct pe poziţia a doua. Deşi au mai fost anunţate multe dispozitive între timp, un test detaliat cu respectivul terminal sud coreean a confirmat peformanţa abilităţilor sale de captură. Din câte se pare, a reuşit cu brio să depăşească smartphone-uri precum mult mai popularul iPhone 6 datorită algoritmilor foarte rapizi şi precişi de autofocus împreună cu capacitatea de imortaliza cadre spectaculoase, cu foarte multe detalii, în orice condiţii de iluminare. Mai ales în condiţii de iluminare scăzută, zgomotul de imagine a fost redus semnificativ în comparaţie cu concurenţa.

Al altă ordine de idei, în continuare se află în vârful clasamentului Galaxy S6 Edge lansat în prima parte a acestui an. Pe poziţia a doua, la egalitate de puncte, se află LG G4 cu Galaxy Note 4 şi recent anunţatul Moto X Style. Ca urmare, acestea ar trebui să fie primele voastre opţiuni dacă vă gândiţi serios la posibilitatea achiziţiei unui telefon în perioada următoare care să fie la fel de capabil atât pe partea de foto/video, cât şi de performanţă brută. Întregul clasament actual al celor de la DxOMark îl puteţi analiza mai jos.DxOMark cea mai buna camera