Nokia ar putea contribui la fabricarea unui telefon cu o cameră de 60 de megapixeli

Nokia ar putea contribui la fabricarea unui telefon cu o cameră de 60 de megapixeli

Cei de la Nokia nu pot scoate telefoane mobile cu brandul lor, însă aceștia ar pute colabora cu chinezii de la Meizu pentru a scoate pe piață un nou smartphone.

În urmă cu mai mult timp, a apărut un zvon conform căruia Nokia ar fi încheiat un parteneriat cu cei de la Meizu pentru a produce un nou smartphone denumit Meizu MX4 Supreme. Datorită contractului dintre finlandezi și Microsoft, telefonul nu ar fi putut purta brandul Nokia, cu toate că aceștia ar fi selectat hardware-ul, sfotware-ul, dar și culoarea. Chinezii, însă, au fost rapizi și a doua zi au negat informațiile apărute în presă.

Acum, zvonul a revenit în atenția publicului grație unui poster apărut pe Weibo. Acolo, pe lângă cifra 60, sunt menționate modelele Meizu MX4 plus, Meizu MX4 Pro mini plus, și MX4 Supreme alături de Lumia 1030. După cum scriu și cei de la Phoenarena, deoarece Lumia 1030 se presupune că ar urma să aibă o cameră foto de 50MP, 60 ar putea reprezenta numărul de megapixeli ai camerei de pe Meizu MX4 Supreme.

nokia meizu

Desigur, toate acestea rămân doar la stadiul de zvon pentru moment, însă ne putem aștepta la un răspuns rapid din partea chinezilor. Cât despre Nokia, aceștia au regăsit succesul cu ajutorul câtorva produse. După câteva luni bune în care a fost disponibilă pe site-ul oficial, HERE Maps a primit o actualizare importantă și a ajuns în variantă completă pe Google Play Store. După cum probabil știți deja, până acum aplicația a fost disponibilă pe Play Store doar în variantă Beta, strângând nu mai puțin de 3 milioane de descărcări.

Pe lângă HERE Maps, merită amintite și tableta Nokia N1 și Z LauncherTableta Nokia N1 este proiectată de finlandezi, dar produsă de Foxconn, care se ocupă și de distribuție. De cealaltă parte,  Z Launcher îşi propune să vă ofere acces la cele mai utilizate funcții, specifice stilului vostru de viaţă, în doar o secundă. Practic, tot ce aveți nevoie e la un click distanță – pornind de la ceasul din partea de sus pe care îl puteți modifica folosind o apăsare și de la evenimentul afișat în colțul din dreapta sus care vă duce direct în calendar. Puteți citi mai multe despre produsele Nokia pe Playtech aici.

nokia here maps android 11

Etichete: