Nintendo Wii U devine din nou relevant prin câteva jocuri populare [VIDEO]

Pentru că lipsa unor titluri cu un public foarte larg au transformat într-o consolă irelevantă, japonezii s-au decis să remedieze problema.

Dintr-un punct de vedere, Nintendo Wii U poate fi considerată o consolă next-gen, deoarece a avut o lansare foarte apropiată de cea a . În practică însă, cu eforturi minime, aceasta a devenit mai mult sau mai puţin irelevantă. Motivul? Lipsa unor jocuri care fac valuri pe PC şi celelalte console.

În speranţa că vom începe din nou să ne cumpărăm console Nintendo, în cadrul GDC 2015 – Game Developers Conference, japonezii au făcut câteva anunţuri interesante. Cele mai importante dintre ele au legătură cu câteva jocuri pe care s-ar putea deja să le ştiţi. Dacă nu le cunoaşteţi, trailerele integrate mai jos s-ar putea să vă ajute. Cele mai multe dintre ele sunt independente: Don’t Starve: Reign of Giants de la Klei Entertainment, Octodad: Dadliest Catch de la Young Horses, Never Alone creat de Upper One Games, Swords & Soldiers II Persian Reveal şi Race The Sun.

În mod evident, acest lansări nu implică în mod obligatoriu o creştere a vânzărilor, dar dacă aveţi deja consola, s-ar putea să vă motiveze să cheltuiţi câţiva bani în următoarele săptămâni în magazinul virtual Wii U eShop.

 

Alexandru Puiu
19:00 07.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video