30 oct. 2015 | 06:37

Moto X Force este noul Motorola ce va depăși recorduri de popularitate

ACTUALITATE
Moto X Force este noul Motorola ce va depăși recorduri de popularitate

Dacă știți că nu reușiți să aveți grijă de telefoane și ați dat o avere pe schimbarea de ecrane, Moto X Force este răspunsul la toate rugăciunile voastre.

În urmă cu câteva zile îi invidiam pe americani pentru că aveau posibilitatea de a pune mâna pe un Droid Turbo 2, datorită parteneriatului foarte profitabil dintre Verizon și Motorola. Acum, același smartphone este disponibil la nivel global, dar cu alt nume, Moto X Force.

Ilustrat în imaginea de mai sus nu este nici pe departe un telefon revoluționar, dar prea puțini au nevoie de acelea. Important este să-ți investești banii câștigați cu greu într-un dispozitiv care arată surprinzător de bine, reușind în același timp să fie și andurant. Din fericire, Moto X Force se încadrează de minune, în parte datorită tehnologiei ShatteredShield, prin care Motorola vă promite că veți in cumpără un telefon al cărui ecran pur și simplu nu se sparge, niciodată.

Performanța acestui aparat este dată de un octa core Snapdragon 810 ajutat de 3GB RAM, 32 sau 64GB de spațiu în funcție de buget și o baterie foarte generoasă de 3760 mAh. Revenind însă la piesa de rezistență a întregului pachet, ecranul de la Moto X Force are o diagonală de 5,4 inci cu o rezoluție nativă Quad HD. Este de tip AMOLED și se vede foarte bine, iar fotografiile arată spectaculos pe el. În altă ordine de idei, este prin puținele terminale compatibil cu cele două standarde predominante de încărcare wireless, PMA și Qi. Imaginile imortalizate cu X Force, la fel ca în cazul Droid Turbo 2 vor avea 21 de megapixeli, în timp ce fascinația pentru selfie-uri va fi limitată la 5 megapixeli.

În ceea ce privește opțiunile de personalizare a aspectului fizic de la Moto X Force, compatibilitatea cu serviciul online Moto Maker nu trebuie neglijată. Prețul pentru versiunea de 32GB va fi de aproximativ 3000 de lei, în timp ce varianta de 64 va sări până la 3300.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele