Droid Turbo 2, telefonul cu cel mai rezistent ecran, este testat în mod agresiv

Dacă datorită noii tehnologii ShatterShield smartphone-uri precum Droid Turbo 2 vor deveni surprinzător de populare, creatorii Gorilla Glass se pot îngrijora.

Operatorul Verizon din Statele Unite are o relație mai specială cu Motorola. Aceasta se materializeaza în fiecare an prin intermediul câtorva smartphone-uri exclusive. Cea mai nouă creație rezultată din acest parteneriat poartă numele de Droid Turbo 2 și este unul dintre puținele dispozitive ce se mândrește cu un nou tip de ecran rezistent la șocuri, nu doar la zgârieturi mai mult sau mai puțin fine. Ideea de bază este că nu se crapă în momentul în care vă dați telefonul de pământ, iar având în vedere cât de mult costă schimbarea unui ecran de smartphone în 2015, acesta reprezintă un motiv gigantic de bucurie.

Pentru că cei de la CNN Money nu s-au lăsat convinși de afirmațiile de marketing ale celor de la Motorola legate de anduranța noului aparat, au pus mâna pe un Droid Turbo 2 și l-au expus la o varietate semnificativă de teste. În definitiv, oricine este curios cum de și-au permis americanii să ofere patru ani de garanție pentru ecranul acestui smartphone.

Rezultatul testului este destul de surprinzător. În prima parte, o trântă obișnuită de la aproximativ 1,3 metri nu s-a lăsat cu nici un fel de urmări evidente, acesta fiind scenariul întâlnit cel mai des de majoritatea oamenilor. Nivelul doi de stres s-a manifestat în trecerea peste telefon cu roțile de la o bicicletă, iar cireașa de pe tort s-a materializat printr-un cal care a călcat telefonul cu copitele sale. Finalitatea o puteți urmări în detaliu în clipul de mai sus, dar concluzia poate fi sintetizată în doar câteva cuvinte. Dacă de cele mai multe ori nu reușiți să aveți grijă de un telefon, merită cu siguranță să faceți tot posibilul pentru a vă investi banii într-un Droid Turbo 2.

Alexandru Puiu
11:00 29.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video