Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subţire smartphone din lume

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subţire smartphone din lume

Fără prea multe surle şi trâmbiţe, indienii de la Micromax au anunţat cel mai subţire din lume, noul Canvas Sliver 5.

Dacă aţi pus mâna pe vreo unul dintre pretendenţii la cel mai subţire smartphone din lume, indiferent dacă este vorba de Elife 5.1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, aţi fost în scurt timp un pic dezamăgiţi.

Toate aparatele din acest segment de piaţă sunt subţiri, în conformitate cu specificaţiile, doar până în dreptul camerei principale. În respectiva zonă, până şi un iPhone 6 este semnificativ mai gros. Soluţia la problemă vine de la Micromax şi poartă numele de Canvas Sliver 5.

Ilustrat în imaginea de mai sus, noul dispozitiv Canvas Sliver 5 va putea surprinde la nivel global, în parte, prin prisma construcţiei atrăgătoare. În acelaşi timp, Micromax încorporează nişte specificaţii mai mult decât decente în micuţul gadget.

Spre deosebire de concurenţă, acesta va reuşi să se în cadreze în doar 5,1 mm pe întreaga ta suprafaţă, inclusiv în dreptul camerei. Astfel, grosimea infimă este şi mai reprezentativă.

La exterior, Canvas Sliver 5 este asamblat în jurul unui display AMOLED de 4,8 inci cu o rezoluţie nativă 720p cu un strat de protecţie Gorilla Glass 3. Partea de procesare este o combinaţie dintre un Snapdragon 410 quad core de la Qualcomm, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB.

Cele două camere sunt de 8MP şi 5 megapixeli, cu menţiunea că prima foloseşte un senzor IMX219. Apropo, nu s-a mai găsit loc în soluţia acestui single SIM pentru un microSD. Rulează din start Android Lollipop şi ar trebui să ajungă relativ repede pe piaţă.

micromax canvas

Citește și: