LG G5 se anunță un lider de piață la capitolul performanță

LG G5 se anunță un lider de piață la capitolul performanță
11:30 24.12.2015

Primele luni ale lui 2016 se anunță încărcate de lansări importante, iar LG G5 este unul dintre primele terminale care se pregătește să ajungă pe piață.

În prima parte a anului, avem parte de mai multe târguri internaționale de tehnologie ce reprezintă o platformă importantă de lansare pentru marii producători din industrie. Chiar și în cazul în care diverse produse nu sunt chiar gata pentru comercializare la scară largă, sunt prezente la CES și MWC pentru a crea interes din partea presei și, împlicit, a internauților.

Conform celor mai noi zvonuri, LG G5 va fi anunțat în primele trei luni din 2016, dar deja au început să circule online detaliile complete aferente designului și dotărilor sale hardware. Anunțul a fost făcut în primul rând pe Reddit, dar imaginea aferentă respectivei postări a fost dată jos la momentul redactării acestui material, deși o puteți vedea în întreaga ei splendoare atașată mai jos. Aceasta ne arată spatele aparatului care se pare că va fi realizat, pentru prima oară, integral din metal. LG G4 a fost disponibil într-o varietate foarte mare de carcase, inclusiv piele, dar LG G5 va fi primul terminal de top al companiei care se va mândri cu performanța de a se ascunde într-o carcasă metalică.

lg-g5-leak

În ceea ce privește configurația hardware a noului smartphone, LG G5 se pare că va fi asamblat în spatele unui display de 5,3 inci cu o rezoluție nativă QHD. În carcasă va avea un Snapdragon 820 de la Qualcomm, ce se anunță a fi cel mai sprinten SoC din 2016, împreună cu un 3GB RAM. Spațiul de stocare va putea fi suplimentat printr-un card microSD, iar partea de încărcare și sincronizare a datelor se va realiza printr-un port USB Type-C. Nu va lipsi din ecuație nici un cititor de amprente, iar în loc de două camere foto/video, veți avea trei. Pe spatele se va regăsi o cameră de 16 megapixeli și una de 8 megapixeli, în timp ce pe partea din față veți fi nevoiți să vă rezumați la selfie-uri de 8 megapixeli.

Dacă suntem realiști, nimeni nu știe la această oră specificațiile exacte ale viitorului smartphone de top creat de LG, dar sunt șanse infime să ne dezamăgească.

LG G5 Specificatii

loading...