LG G4 va primi Android 6.0 Marshmallow începând de săptămâna viitoare

LG G4 va primi Android 6.0 Marshmallow începând de săptămâna viitoare

Coreenii de la LG vor începe să livreze Android 6.0 Marshmallow pe cel mai nou flagship al lor.

Android 6.0 Marshmallow a ajuns pe numeroase dispozitive Nexus încă de săptămâna trecută, iar acum, se pare că este rândul telefoanelor LG să primească cel mai nou sistem de operare de la Google. După cum scrie publicația Verge, LG a anunțat deja că mulți dintre posesorii de LG G4 vor primi update-ul săptămâna viitoare. Pentru moment, ar fi vorba doar despre cei din Polonia, restul Europei, America de Nord și Asia urmând să beneficieze de Android 6.0 în viitorul apropiat.

Situația este similară celei care a avut loc anul trecut, atunci când posesorii de G3 din Polonia au fost primii din lume care au primit actualizarea sistemului de operare. Pentru moment LG nu a anunțat o listă a telefoanelor care primi Android Marshmallow, însă, cel mai probabil, modelul G3 va fi inclus. Android 6.0 Marshmallow nu dă totul peste cap. În schimb, acesta introduce suportul pentru cele mai noi tehnologii, printre care se numără și Android Pay (sistemul de plăți pe care Google l-a anunțat în urmă cu ceva vreme), și îmbunătățește unele dintre procesele de bază.

Odată cu instalarea Android 6.0 Marshmallow, vei putea alege către ce dai acces oricărei aplicații pe care o instalezi. Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că unele aplicații au nevoie de anumite permisiuni pentru a funcționa corespunzător. În cazul în care vreți să aveți parte de cea mai bună experiență atunci când utilizați WhatsApp, ar fi indicat să-i permiteți accesul la lista de contacte, precum și la poze și microfon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: