01 feb. 2015 | 11:36

Brelocul care va elimina nevoia de cabluri: Connect Plus te ajută sa încarci orice telefon, oriunde

ACTUALITATE
Brelocul care va elimina nevoia de cabluri: Connect Plus te ajută sa încarci orice telefon, oriunde

O nouă campanie pe Indiegogo vrea să introducă pe piață un conector cu ajutorul cărui veți putea încărca atât dispozitivele Apple, cât și pe cele Android.

Datorită cantității mari de energie consumate consumate de smartphone-urile din ziua de azi, mulți se văd nevoiți să aibă constant la ei un cablu pentru reîncărcare. Pentru astfel de situații a fost gândit Connect Plus, un nou dispozitiv cu ajutorul căruia puteți încărca aproape orice smartphone din ziua de azi.

connect plus 22

Connect Plus are formă de ”Y”, la capătul de jos aflându-se un conector USB standard, iar la cele două de sus, unul Lightning și unul micro-USB. Astfel, acesta este compatibil cu orice gadget Android și produs Apple din noile generații. Connect Plus a fost construit special pentru a fi purtat ca un breloc, iar creatorii acestuia susțin că este unul dintre primii conectori cu Lightning și micro-USB care primesc certificarea MFI din partea celor de la Apple.

connect plus 11

Acum, trebuie menționate și câteva dezavantaje evidente. În primul rând, va fi mai greu să reîncărcați dispozitivul în buzunar. În ciuda flexibilității acestuia, Connect Plus va face mai grea transportarea telefonului în timpul în care ace staeste conectat cu un acumulator extern. În al doilea rând, după cum se vede și în materialul video de mai jos, dacă vreți să încărcați telefonul de la priză folosind Connect Plus, acesta va sta într-o formă extrem de ciudată și vă va fi foarte greu să umblați la el în timp ce este conectat acolo.

Scopul campaniei de a obține 10.000 de dolari pe IndieGoGo a fost deja atins. Cu 56 de zile rămase până la final, Connect Plus a strâns deja finanțare în valoare de aproximativ 16.000 de dolari. Connect Plus nu va avea un preț foarte mare, acesta urmând să fie disponibil pentru 30 de dolari.