iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp

iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp

Cu ceva timp în urmă, când smartphone-urile erau considerabil mai mici, butonul circular care a devenit o emblemă pentru iPhone nu dădea prea multe bătăi de cap.

Totuși, pe măsură ce produsele Apple au devenit din ce în ce mai mari, acesta a devenit o problemă, căci ocupă prea mult spațiu. Potrivit DigiTimes, Apple ar putea plănui să încorporeze un buton virtual în home screen-ul viitoarelor iPhone-uri. Bineînțeles, acesta ar avea identificarea prin atingere inclusă, așadar butonul fizic nu ar mai avea nicio utilitate.

Apple Insider a confirmat raportul și a adăugat că această nouă tehnologie nu va fi implementată înainte de 2017, când ar trebui să apară iPhone 7s. Așadar, rămâne de văzut dacă inovația va veni odată cu noua generație.

Până atunci, așteptăm lansarea iPhone 6s și 6s Plus, care se presupune că va avea loc pe data de 25 septembrie. iPhone 6S și iPhone 6S Plus vor avea display-uri cu rezoluții full HD, respectiv QHD, procesoare Apple A9 și mai multă memorie RAM. Spațiul de stocare ar putea varia între 16 și 128GB. O altă mare schimbare la cele două terminale va fi camera foto. Aceasta va avea 12MP, față de cei 8MP pe care i-am tot văzut de la iPhone 4S încoace.

Citește și: