Instalaţi-vă acum Android 6.0 pe dispozitivele Nexus

Dacă vă număraţi printre posesorii de dispozitive Nexus care ardeau de nerăbdare să-şi instaleze Android 6.0 Marshmallow, aveţi parte de o veste bună.

În urmă cu aproximativ o săptămână, în cadrul evenimentului Google pentru lansarea de noi dispozitive Nexus, oficialii companiei au promis că nu vor mai trece decât câteva zile până la lansarea versiunii finale de Android 6.0 Marshmallow. Se pare că s-au ţinut de cuvânt, iar imaginile cu noul sistem de operare au fost publicate online şi sunt gata de instalare. Procedura de instalare este un pic mai laborioasă decât dacă aţi aştepta să primiţi update-ul pe calea aerului, dar cu un pic de răbdare, dacă urmăriţi clipul de mai sus, ar trebui să reuşiţi. Alternativa implică să aşteptaţi câteva săptămâni până când smartphone-ul sau tableta voastră Nexus vă va notifica în legătură cu aceeaşi actualizare.

Utilizatorii de Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 şi Nexus Player pot descărca imaginile de instalare cu noul SO de pe serverele Google, accesând această adresă.

Android 6.0 Marshmallow a fost anunţat oficial în urmă cu aproximativ şase luni, dar în toată această perioadă au fost publicate online doar versiuni beta, destinate utilizatorilor care vroiau să ofere feedback pentru soluţionarea diverselor bug-uri şi vulnerabilităţi. Acum, având în vedere că s-a lansat versiunea finală, cu un pic de noroc, mai mulţi creatorii de terminale, precum Samsung, LG, Huawei şi alţii vor face eforturi pentru a aduce versiuni modificate ale aceluiaşi update pe telefoanele proprii. Ca de fiecare dată, această procedură va fi foarte lentă şi majoritatea utilizatorilor de dispozitive mai vechi de un an vor fi neglijaţi, dar dacă vă aflaţi în posesia unui vârf de gamă recent de la un producâtor important, nu ar trebui să vă faceţi probleme. Secretul este să fiţi optimişti şi să urmăriţi website-ul producătorului pentru informaţii despre Android 6.0 Marshmallow.

06:43 06.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video