HTC One A9 trece la Android 6.0.1 Marshmallow

HTC One A9 trece la Android 6.0.1 Marshmallow

HTC One A9 se pare că va beneficia în curând de o actualizare a sistemului de operare.

În urmă cu câteva zile, unul dintre oficialii celor de la HTC a declarat că modelele One M9 și One A9 vor avea parte de o actualizare a sistemului de operare. După cum scrie site-ul Pheonearena, în urmă cu câteva zile, flagship-ul de anul acesta a primit Android 6.0 Marshmallow. De fapt, am avut de-a face cu două update-uri diferite, unul de 100MB și altul de 1,2GB. Acum, se pare că este rândul modelului One A9 să facă pasul la ultima versiune de Android.

Posesorii acestuia vor beneficia în curând de Android 6.0.1 Marshmallow, care oferă aceleași avantaje ca versiune 6.0. Printre altele, noua versiune va însemna și un consum mai mic de energie, care va duce, în mod automat, la o autonomie mai bună a bateriei.

HTC One A9 este dotat cu un procesor Snapdragon 617, cu opt nuclee, 2GB sau 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare, de asemenea, poate fi de 16GB sau 32GB. Cu toate că procesorul este unul nou și foarte performant pe hârtie, nu se compară cu Snapdragon 810 la viteză și nici cu Exynos-ul inclus de Samsung pe flagship-urile sale. Puteți afla mai multe despre HTC One A9 din review-ul nostru.

Odată cu instalarea Android 6.0 Marshmallow, veți putea alege către ce dați acces oricărei aplicații pe care o instalați. Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că unele aplicații au nevoie de anumite permisiuni pentru a funcționa corespunzător. În cazul în care vreți să aveți parte de cea mai bună experiență atunci când utilizați WhatsApp, de exemplu, ar fi indicat să-i permiteți accesul la lista de contacte, precum și la poze și microfon.

Citește și: