Noul M9s este un altfel de HTC One M9

Noul M9s este un altfel de HTC One M9

Deși au promis că vor micșora numărul lansărilor în următoarea perioadă, cei de la HTC se pare că nu se pot abține să nu anunțe noi variante de HTC One M9.

Sunt multe motive să fiți atrași de HTC One M9. Actualul vârf de gamă de la HTC are un design premium, o construcție metalică, specificații de invidiat și abilități de captură peste medie. Din păcate, după ce Samsung a ajuns să folosească brandul Galaxy în asociere cu o varietate foarte mare de aparate, mai mult sau mai puțin performante, HTC se pare plănuiește să facă la fel.

Primul pas în această direcție îndoielnică a fost făcut zilele trecute odată cu lansarea HTC One M9s. Dacă este să fim pragmatici, similaritățile dintre HTC One M9 și M9s aproape că se termină la titlu. Nu de alta, dar noul gadget construit în jurul unui display Full HD de 5 inci folosește pentru procesare un MediaTek Helio X10 și 2GB RAM față de Snapdragon 810 și 3GB în fratele său mai deștept, mai scump și un pic mai bătrân. Cantitatea de memorie internă este de 16GB, dar dacă nu vă este suficientă o puteți extrapola cu ușurință folosind un card microSD de capacitatea generoasă.

În ceea ce privește partea de captură, din ce în ce mai importantă la un smartphone lansat în 2015, HTC One M9s are pe spate o cameră de 13 megapixeli. Din nou, acesta este un minus față de HTC One M9 care folosea o cameră de 20 megapixeli cu dual led flash. Singura similaritate constă în prezența sistemului de stabilizare optică. Camera frontală este de tip UltraPixel și are 4 megapixeli. Acumulatorul este de 2840 mAh.

Prețul pentru recent anunțatul HTC One M9s este de 390 de dolari începând cu 21 noiembrie, când va fi disponibil în Taiwan. Momentan nu știm dacă va fi disponibil în curând și alte colțuri ale mapamondului.

Citește și: