07 apr. 2015 | 06:34

HTC zdrobeşte concurenţa cu o bâtă de baseball: iPhone 6, LG G3 și Galaxy S5 [VIDEO]

ACTUALITATE
HTC zdrobeşte concurenţa cu o bâtă de baseball: iPhone 6, LG G3 și Galaxy S5 [VIDEO]

La scurt timp după lansarea noilor telefoane, se pare că suntem asaltaţi cu clipuri distructive. Cel mai recent este publicat de şi include o bâtă de baseball.

De dragul comparaţiilor nu foarte utile şi al generării de trafic, internetul a fost asaltat în ultimele săptămâni cu clipuri distructive ce includeau unele dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri ale momentului. Într-unul dintre ele, un iPhone 6 Plus, HTC One M9 şi Galaxy S6 Edge au fost .

Pentru că se poartă şi probabil taiwanezii s-au săturat să-şi vadă terminalele chinuite, au publicat propriul lor clip distructiv. Acest scurt metraj de aproximativ două minute îl are în centrul acţiunii pe jucătorul profesionist Robinson Cano echipat într-un costum cu branding HTC. Astfel, dacă aveţi o fascinaţie pentru terminalele distruse în slow motion, mai jos puteţi vedea cum sunt spulberate de o bâtă de baseball un iPhone 6, Galaxy S5 şi LG G3.

În principiu, rezultatele sunt destul de previzibile, dar modul în care sunt imortalizate, este cu adevărat impresionant. Rareori am mai văzut cum sar bucăţi de telefoane în toate direcţiile atât de precis.

Merită menţionată absenţa unui smartphone Lumia din acest clip. Ar fi interesant de aflat dacă motivaţia celor de la HTC pentru a nu include un vârf de gamă cu Windows Phone are legătură cu respectul taiwanezilor pentru Microsoft sau cu lipsa de respect faţă de cele mai puternice telefoane ale sale. În altă ordine de idei, HTC speră ca această manifestare de marketing să devină viral în spatele tag-ului #canocrush.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele