HTC amână lansarea celui mai interesant dispozitiv al său

HTC amână lansarea celui mai interesant dispozitiv al său

Dacă mureai de nerăbdare să pătrunzi într-un univers paralel cu ajutorul ochelarilor pentru realitate virtuală HTC Vive, va trebui să mai aștepți.

Conform celor din companie, lansarea pentru public se va amâna pentru anul viitor. Și totuși, asta nu e povestea completă. „Vom avea un număr limitat de unități până la sfârșitul anului, urmând ca mai multe să fie valabile în primul trimestru din 2016”, au declarat oficiali din cadrul HTC pentru Engadget. Este puțin probabil, deci, să pui mâna pe o astfel de pereche de ochelari, dar cu mult noroc s-ar putea să ai o șansă. Cei mai fericiți sunt dezvoltatorii, aceștia reușind să intre în posesia ochelarilor HTC Vive de ceva vreme.

Ochelarii HTC Vive sunt construiți în colaborare cu Valve și alte companii producătoare de jocuri. Rata de reîmprospătare este de 90Hz, unghiul de vizualizare este de 360 de grade și sunt dotați cu două controller-e care pot urmări mâinile. Dacă poți trece peste dezamăgirea provocată de amânarea celor de la HTC, nu rămâne decât să aștepți până anul viitor și să explorezi lumi virtuale de neimaginat.

HTC a anunțat de curând un parteneriat cu Lionsgate și producătorul de jocuri Starbreeze, companii care vor dezvolta în următoarele luni jocul John Wick pentru HTC Vive. Din câte se pare, fanii vor putea testa jocul în cadrul HTC Vive World Tour. Versiunea demo va fi disponibilă la sfârșitul acestui an, odată cu lansarea oficială pe piață a kitului pentru realitate virtuală. La începutul lunii august, Playtech a testat kitul pentru realitate virtuală al taiwanezilor în cadrul Gamescom.

Autor: Ștefan Neculai

Citește și:
Etichete: