HP Pavilion, Envy x360, Pavilion x360 – cele mai noi portabile ale americanilor

HP Pavilion, Envy x360, Pavilion x360 -  cele mai noi portabile ale americanilor

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi se orientează către tablete şi hibride, prin noile HP Pavilion, Envy x360 şi Pavilion x360,

Cei de la HP sunt foarte eficienţi în a lansa noi modele de sisteme portabile, chiar dacă şi-au pierdut deja de câţiva ani poziţia de lider în piaţa de sisteme în faţa celor de la Lenovo. Cea mai nouă modernizare de portofoliu în cazul americanilor include o nouă serie de sisteme HP Pavilion, un Envy X360 şi un Pavilion X360. Acestea nu incorporează neapărat nişte configuraţii de vârf, dar au un design aspectuos şi au mari şanse să vă atragă printr-un raport preţ performanţă foarte bun.

HP Envy X360 are un preţ de start de 679 de dolari. Vine cu o tastatură luminată şi se ascunde în interiorul unei carcase de aluminiu eloxat. Are un display de 15 inci cu o rezoluţie de 1366 x 768 de pixeli, iar la interior găzduieşte un procesor Intel Core i5, 4GB RAM şi un hard disk de 500 GB. Prin posibilităţile de upgrade la această configuraţie se numără un panou Full HD şi un SSD în locul HDD-ului. Următorul pe listă este Pavilion X360, mult mai ieftin decât Envy, cu un preţ de pornire de 409 dolari. Cu o diagonală de 11 inci, acesta este foarte compact, dar are o configuraţie decentă. În carcasa sa se ascunde un procesor Intel Pentium N3700 cu 4GB RAM şi un hard disk de 500GB. Foarte uşor, puteţi înlocui procesorul Intel Pentium cu un Core M sau Core i5. Nu în ultimul rând, tot zilele trecute au fost anunţate noi sisteme HP Pavilion. Acestea au diagonale de la 14 până la 17 inci şi procesoare care încep de la Core i3 şi AMD A10 şi ajung până la cele mai recente versiuni de Corei i7.

Pentru un pic de diversitate, merită să aveţi în vedere că întreaga gamă de sisteme HP anunţată acum este disponibilă în mai multe culori. Deşi nu am avut ocazia să le ascult, atât Envy X360, cât şi Pavilion X360 ar trebui să se audă impresionant. Reprezintă primele rezultate ale colaborării dintre . Ca disponibilitate, noile sisteme Pavilion, inclusiv Pavilion X360 vor putea fi achiziţionate începând cu 21 mai, în timp ce lansarea Envy X360 va fi amânată până pe 18 iunie.

Citește și: