Halo 5: Guardians primeşte o dată oficială de lansare [VIDEO]

Anunţat cu mult timp în urmă, primeşte în sfârşit o dată de lansare oficială până la finele acestui an. E vorba de 27 octombrie.

Amatorii de shootere pe Xbox au dezvoltat de-a lungul anilor o afinitate pentru , iar anul acesta vor avea parte de o nouă experienţă.

Anunţat în urmă cu aproximativ un an, Halo 5 a este un proiect exclusiv next-gen pentru consola Microsoft. Ca urmare, doar posesorii de Xbox One se vor putea bucura de cea mai recentă creaţie a studiourilor 343 Industries începând cu toamna acestui an. Pentru a vă uşura un pic aşteptarea de peste şase luni, cei de la Microsoft au publicat astăzi şi un trailer nou pentru respectivul titlu.

În trecut s-a speculat destul de mult că următorul joc din seria Halo va fi disponibil începând cu luna noiembrie a acestui an, deoarece fiecare versiune anterioară a fost publicată în jurul acelei date. În contradicţie cu acele zvonuri, data de lansare oficială pentru Halo 5: Guardians este 27 octombrie.

Referitor la misiuni şi la povestea din noul Halo, momentan există foarte multe necunoscute. Singurul lucru sigur este că Halo 5 va fi mult mai mare ca întindere decât Halo 4. Misiunile vor fi mai complexe, iar spaţiul în care vă veţi desfăşura activitatea va fi mai deschis.

 

Alexandru Puiu
12:00 04.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video