17 mai 2014 | 14:00

Halo 5: Guardians a fost anunţat oficial şi nu va fi lansat în 2014

ACTUALITATE
Halo 5: Guardians a fost anunţat oficial şi nu va fi lansat în 2014

Pentru că Halo este una dintre cele mai profitabile francize de gaming ale Microsoft, nu ar trebui să vină ca o surpriză anunţul pentru Halo 5.

microsoft halo-5-guardians

Deşi au existat multe speculaţii online în jurul , multe dintre ele au fost construite în jurul unei date de lansare din 2014. Se pare însă că aceea a fost greşită. Adevărul a fost făcut public zilele trecute de 343 Industries, dezvoltatorul  noului titlu din serie care va intra în istorie cu numele de Halo 5: Guardians.

Cu această ocazie, fanii seriei vor fi dezamăgiţi să afle că noul Halo va ajunge în magazine abia în toamna anului viitor. Partea bună este că Bonnie Ross, manager general la 343 Industries, este foarte încrezător în produsul final. Din câte se pare, jocul va fi mult mai mare ca , un motiv decent pentru perioada mult mai lungă de dezvoltare.

,,Halo 5: Guardians e un efort mai mare decat Halo 4. Această regulă se aplică atât la conţinutul şi scopul jocului, cât şi la tehnologia folosită, prin ceea ce acum este un motor grafic mai puternic. Există cu siguranţă câteva elemente preluate de la jocurile anterioare, dar am investit un efort foarte mare în reinventarea tehnologiei cu scopul de profita la maxim de hardware-ul Xbox One şi de ecosistem pentru a crea lumi şi experienţe demne de next-gen” Acelaşi Bonnie Ross a fost foarte încrezător că rezultatul final ne va impresiona.

Mai multe informaţii legate de Halo 5 vor fi făcute publice în cadrul evenimentului Microsoft din cadrul E3 2014, de pe 9 iunie. Abia aştept un trailer pentru a-mi forma o opinie legată de performanţa grafică pe care o vom vedea manifestată în noul joc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele