25 feb. 2015 | 20:00

Guitar Hero ajunge în 2015 pe consolele next-gen Xbox One și Sony PS4

ACTUALITATE
Guitar Hero ajunge în 2015 pe consolele next-gen Xbox One și Sony PS4

După ce în urmă cu o săptămână anunţam că se lucrează intens la o versiune next-gen de , acum aflăm primele informaţii despre un nou Guitar Hero.

Nu a trecut mult timp de când am aflat din surse oficiale că un nou Rock Band ar trebuie să materializeze în perioada următoare pentru Xbox One şi PlayStation 4. Acum, aflăm că şi Guitar Hero, una dintre cele mai populare francize din toate timpurile, se pregăteşte să fie adaptată pentru cele mai noi console de la Sony şi Microsoft.

Cu un pic de noroc, dacă totul merge conform planului, în cadrul conferinţei E3 din acest an, ar trebui să aflăm mai multe detalii despre un nou Guitar Hero. Tot atunci este foarte probabil să vedem un trailer oficial sau câteva secvenţe in-game. Informaţiile pe marginea acestui subiect au fost publicate pentru prima oară de cei de la Kotaku. Aparent, două surse diferite apropiate de proiect au confirmat că un nou episod din populara serie va fi mult mai realist la capitolul grafică şi va fi lansat împreună cu noi periferice pe care să le stresaţi pentru a face performanţă. Lansarea oficială a titlului ar trebui să aibă loc înainte de finele acestui an.

În retrospectivă, ultimul Guitar Hero, intitulat Warrors of Rock, a fost lansat în urmă cu aproape cinci ani, în septembrie 2010. Nu avem încă informaţii clare despre studioul ce se va ocupa de realizarea sa, dar este foarte probabil să nu mai fie , ci un studio mai mic de pe Coasta de Vest a SUA. În momentul în care au fost contactaţi pentru a confirma sau informa zvonurile referitoare la un nou Guitar Hero, oficialii publisher-ului Activision au afirmat că nu comentează pe marginea speculaţiilor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele