Google Panda aduce tot internetul și datele tale într-o jucărie inteligentă [VIDEO]

Pentru a transpune funcţionalitatea asistentului virtual în ceva real, gigantul din Mountain View a creat micuţul Google Panda.

Google Now este un asistent virtual perfect pentru utilizatorii de Android, oferind un amalgam de informaţii utile la momentul oportun şi fiind foarte eficient în a oferi răspunsuri la întrebări complexe.

Pentru că au decis ca respectiva experienţă să nu mai fie limitată doar la telefoane sau tablete, cei de la Google vă propun într-o jucărie de pluş. Aceasta poartă numele de Google Panda, e pufoasă, adorabilă şi la fel de eficientă la interacţiune precum smartphone-ul din buzunar. Google Panda este menit să fie portabil, rezistent la şocuri şi foarte intuitiv. În funcţie de dimensiunea mâinii voastre, pentru o utilizare confortabilă, puteţi alege între Google Panda 5 şi Google Panda 6.

Pe lângă aspectele evidente pe care le puteţi vedea descrise în clipul de mai jos, Google Panda mai are un scop nu foarte evident. Acesta este doar unul dintre modurile în care Google celebrează 1 aprilie. Cu alte cuvinte, e doar o glumă, şansele ca Google Now să vă părăsească telefonul sau tableta în viitorul apropiat fiind infime.

 

05:45 01.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video