Galaxy Note 5 va fi primul telefon Samsung cu 4GB RAM

Galaxy Note 5 va fi primul telefon Samsung cu 4GB RAM

Conform unor noi informații, Samsung Galaxy Note 5 va fi primul telefon cu 4GB RAM produs de coreeni.

Urmează o perioadă extrem de importantă pentru cei de la Samsung, compania coreeană fiind foarte aproape de lansarea oficială a două dispozitive extrem de importante. În primul rând, vom avea de-a face cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus, varianta mai mare a telefonului cu ecran curbat lansat de Samsung în urmă cu câteva luni. Ulterior, coreenii vor introduce pe piață noul lor phablet din generația Galaxy Note.

În legătură cu acest terminal au apărut numeroase zvonuri în ultima perioadă. Toruși, cei de la Sammobile susțin că Samsung Galaxy Note 5 va fi primul telefon cu 4GB al companiei și va beneficia de ”chip-ul unic” (ePOP) Exynos 7422, care va include un procesor octa-core pe 64 de biți, procesorul grafic, 4GB RAM și memoria internă pentru stocarea datelor.

Lista specificațiilor va fi completată de o cameră foto de 16 megapixeli, existând șanse să vedem un port USB de tip C. De asemenea, Sammobile menționează și faptul că telefonul se va putea reîncărca wireless. Inițial, se credea că Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat în cadrul IFA 2015, la Berlin, însă vânzările relativ slabe de Galaxy S6 și S6 Edge i-ar putea determina pe coreeni să anunțe noile terminale la mijlocul lunii august.