Folosiţi Skype din browser de oriunde, inclusiv din România – Skype for Web

Folosiţi Skype din browser de oriunde, inclusiv din România -  Skype for Web

Recent anunţatul beta se pare că este suficient de bine pus la punct încât să nu mai fie disponibil doar din Statele Unite ale Americii şi Regatul Unit.

Nu a trecut nici o săptămână de când cei de la Microsoft au deschis tuturor internauţilor dornici de dialog din Statele Unite şi Anglia. După o scurtă perioadă de teste, se pare că nu au fost întâmpinate nici un fel de probleme. Altfel, nu-mi explic de ce gigantul din Redmond ar fi permis tuturor să poate conversaţii cu prietenii fără o aplicaţie dedicată.

Printr-un anunţ pe blogul oficial Skype, pe care îl puteţi citi în întregime aici, oficialii companiei americane au anunţat schimbarea mult aşteptată. ,,Am munci intens şi suntem mândri să anunţăm că Skype for Web Beta este acum disponibil global”. Partea cea mai drăguţă este că, deşi interfaţa web nu este disponibilă în orice limbă străină, după cum se poate vedea în captura de mai sus, românii se află printre norocoşi.

Dacă sunteţi curioşi cât de bine funcţionează platforma de videochat folosind Chrome, Firefox, IE sau Safari, nu ezitaţi să accesaţi website-ul Skype for Web. Este suficient doar să vă autentificaţi cu numele şi parola voastră de Skype, iar în câteva secunde veţi putea iniţia primul apel audio sau video. Este doar o chestiune de timp până vă veţi da seama cât de utilă este această aplicaţie web atunci când vă aflaţi la birou sau la şcoală şi folosiţi un sistem pe care nu aveţi dreptul să instalaţi o aplicaţie dedicată pentru Skype.

Singuri defavorizaţi sunt utilizatorii de Linux şi Chrome OS. Momentan, aceştia din urmă au acces la Skype for Web, dar nu pot folosi decât partea de chat în format text, fără apeluri video sau audio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: