Skype oferă cea mai dorită funcționalitate: vei vorbi direct din browser, fără alte aplicații

Skype oferă cea mai dorită funcționalitate: vei vorbi direct din browser, fără alte aplicații

În doar câteva zile sau săptămâni se va materializa un proiect foarte interesant al celor de la Microsoft pentru .

skype  for ipad

Deşi nu cred că a există vreo platformă pe care să nu puteţi instala o aplicaţie dedicată pentru , în curând s-ar putea să nu mai fie nevoie. Unul dintre cele mai populare servicii online de VoIP din toate timpurile va deveni o aplicaţie web.

Dezvoltatorii săi sunt conştienţi că puteţi comunica prin Skype de pe console de jocuri, telefoane sau Smart TV-uri, dar nimic nu este mai simplu decât să intri pe Skype.com de pe orice dispozitiv, să te autentifici şi să începi să te conversezi cu cineva. În definitiv, aplicaţiile intuitive şi actualizările regulate aduse serviciului au stat la baza celor aproximativ 2 miliarde de minute de conversaţii desfăşurate zilnic prin Skype. Un alt motiv care a stat la baza popularităţii sale constă în achiziţia de către Microsoft de acum câţiva ani care nu a făcut decât să se reflecte în păstrarea identităţii serviciului şi în investiţii financiare suplimentare pentru dezvoltarea sa.

skype-for-web

Skype for Web, aflat iniţial în beta, va funcţiona de minune pe Internet Explorer, Google Chrome, Firefox şi Safari. Nu va conta sistemul de operare, având în vedere că toată acţiunea se va desfăşura în interiorul browser-ului vostru preferat. Astfel, veţi putea socializa cu prieteni, rude sau cunoştinţe de pe un PC public fără să mai fiţi stresaţi că aţi rămas autentificat când aţi plecat. Aţi închis browser-ul, în acelaşi timp aţi ieşit de pe Skype. Skype for Web nu va necesita să instalaţi nimic. Va funcţiona pur şi simplu.

Deşi momentan pagina principală Skype.com nu a fost refăcută pentru a scoate în evidenţă noua aplicaţie web, în comunicatul de presă al companiei se detaliază foarte clar faptul că va mai dura câteva săptămâni până vom avea acces cu toţi la această reinventarea a platformei de comunicaţii online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: