Fallout 4 rulează mai bine pe un PC de gaming accesibil decât pe console

Fallout 4 rulează mai bine pe un PC de gaming accesibil decât pe console

Dacă vreți să aveți parte de cea mai bună experiență în Fallout 4, PC-ul este, pentru moment, platforma ideală.

Optimizarea slabă a fost una dintre marile probleme ale jocurilor pentru PC în ultimii ani. Nu este și cazul noului Fallout 4, însă. Lansat de curând, jocul rulează excelent pe un PC de gaming accesibil. Nu același lucru poate fi spus și despre console. După cum scriu cei de la Geek, nu este deloc ciudat faptul că varianta de PC oferă cea mai bună calitate a imaginii.

Fallout 4 este disponibil în România atât pentru PC, cât și pentru Xbox One și PlayStation 4.

Surprinzător, însă, este faptul că un utilizator poate să obțină foarte ușor peste 40 fps chiar și pe un PC de gaming accesibil. Consolele, de cealaltă parte, nu se descurcă la fel de bine. Astfel, atât pe Xbox One cât și pe PS4, numărul de cadre pe secundă se apropie de multe ori de 20. Varianta pentru Xbox a jocului pare a avea anumite glitch-uri în prezent, care vor fi, cel mai probabil, rezolvate în viitorul apropiat.

Digital Foundry a testa jocul pe un PC cu un procesor Intel Core i3 4130 CPU, o placă video GTX 750 Ti și 8GB RAM. Acesta atinge 40fps în condițiile în care nivelul detaliilor este setat pe ”High”, iar rezoluția este Full HD. În videoclipul de mai sus vă puteți convinge de performanțele jocului pe cele trei platforme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: