Facebook vine cu o veste bună pentru posesorii de iPhone 6S

Facebook vine cu o veste bună pentru posesorii de iPhone 6S

În cazul în care credeați că trece o săptămână fără o actualizare importantă la Facebook, v-ați înșelat, iar aceasta din urmă este dedicată posesorilor de iPhone 6S și iPhone 6S Plus.

Cei de la Apple au fost foarte mândri în cadrul evenimentului de lansare al noilor iPhone 6S și iPhone 6S Plus în legătură cu abilitatea acestora de a captura Live Photos. Fotografiile active, sub formă de clipuri de trei secunde, sunt destul de impresionante. Din păcate, farmecul acestora scade semnificativ în momentul în care nu le mai poți partaja cu nimeni.

Pentru a facilita împărtășirea de Live Photos, cei de la Facebook au adus un update important aplicației Facebook de iOS. Această actualizare vine la câteva zile după ce oficialii companiei fondate de Mark Zuckerberg au promis că vor introduce suportul pentru astfel de conținut in-app.

Ideea de bază este cât se poate de simplă. De acum înainte vă puteți urca fotografii în format Live Photos de pe iPhone în albume foto proprii sau pe peretele virtual al prietenilor. Singura problemă este că, prin natura lor interactivă, există totuși o limitare în a le viziona. Doar posesorii de iDevice-uri cu minim iOS 9 le pot vedea. În ceea ce privește procesul de upload, acesta este relativ simplu și nu implică o distanțare semnificativă față de ceea ce făceați până la această oră pentru a urca câteva poze pe rețeaua socială. Secretul este ca după selecția imaginilor animate să bifați căsuța LIVE. Altfel, veți uploada versiuni statice ale acelorași fotografii.

În teorie, ați fi tentați să credeți că pasul suplimentar de a bifa o opțiune este redundant. În practică însă, există foarte multe circumstanțe în care acel clip animat de trei secunde include informații audio sau video pe care nu vreți să le împărtășiți cu restul lumii.

facebook live photos iphone 6s

Citește și: