Facebook te forțează să mai descarci o aplicație de mobil

Facebook te forțează să mai descarci o aplicație de mobil

La mai bine de un an distanță după ce Facebook ne-a obligat să ne instalăm Messenger pe mobil pentru a discuta cu prietenii, companie ne obligă să ne instalăm Moments.

Facebook nu mai reprezintă de mult timp doar o rețea socială prin intermediul căreia vezi pozele din vacanță ale prietenilor din liceu. La ora actuală, foarte multe persoane folosesc Facebook pentru a purta conversații cu mătușa din america sau pentru a-și face backup regulat la toate fotografiile de pe smartphone în mod privat. Din păcate, cu cât ajunge să ofere mai multe servicii, Facebook vă forțează să vă instalați mai multe aplicații.

Practic, la scurt timp după ce au lansat aplicația Messenger, cei de la Facebook v-au obligat să instalați în cazul în care mai vroiați să comunicați cu prietenii pe mobil. La ora actuală se întâmplă exact același fenomen cu aplicația Moments. Deși este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de ea, aceasta a fost lansată în urmă cu câteva luni și are ca scop partajarea fotografiilor în mod privat. Partea tristă este că, deși respectivul progrămel s-ar putea să vă fie complet străin, în cazul în care vă bazați pe backup-ul fotografiilor prin intermediul Facebook, veți fi nevoiți să vă obișnuiți foarte rapid cu ea.

Facebook a anunțat că va dezactiva funcția de sincronizare a fotografiilor din aplicația omonimă și va redirecționa utilizatorii către Moments în Apple AppStore sau Google Play. Fiecare utilizator al rețelei sociale va fi notificat în legătură cu această modificare printr-un mesaj în partea de sus a News Feed-ului de pe Facebook. În plus, dacă veți încerca să accesați un album privat pe care l-ați sincronizat de pe mobil pe Facebook, veți întâmpina același mesaj de eroare și veți fi redirecționați către Moments.

Alternativa, dacă v-ați săturat de astfel de practici din partea Facebook, este să vă descărcați toate fotografiile sincronizate de pe mobil într-o arhivă zip după care le puteți șterge din galeria foto online.Facebook-photo-syncing-ending-image

Citește și: