02 mai 2015 | 09:00

Ediţia specială de Call of Duty: Black Ops 3 va costa 100 de dolari. De ce ai da atâția bani

ACTUALITATE
Ediţia specială de Call of Duty: Black Ops 3 va costa 100 de dolari. De ce ai da atâția bani

În contextul în care o consolă next-gen costă un pic peste 400 de dolari, e greu să justifici o investiţie de 100 de dolari în Black Ops 3.

În ultima săptămână au început să circule online tot mai multe informaţii pe marginea . Cu toate că va mai trece aproape jumătate de an până când cei de la Activision vor lansa cel mai nou joc din seria CoD, deja avem văzut un trailer oficial şi am aflat cerinţele de sistem pentru utilizatorii de PC-uri. Ştim de asemenea că nu va exista o versiune a jocului compatibilă cu vechile Xbox 360 şi PlayStation 3. Dacă vă încântă reţeta jocului şi vreţi să vă implicaţi în procesul de dezvoltare, puteţi face precomandă la joc. Astfel, veţi avea acces şi la versiunea beta a titlului când va fi disponibilă.

Astăzi aflăm că vor exista două versiuni de Call of Duty Black Ops 3 sub care va putea fi achiziţionat. În primul rând, va fi versiunea standard ce va include doar jocul original la un preţ de 60 de dolari. Dacă vă simţiţi generoşi, puteţi investi 100 de dolari într-o variantă Deluxe a aceluiaşi titlu. Preţul destul de mare nu va fi însă cheltuit pe figurine de plastic şi carcasă atrăgătoare. Întreaga sumă suplimentară se va reflecta în conţinut digital suplimentar. Practic, veţi avea inclusă valoarea unui Season Pass format din trei DLC-uri lansate la o dată ulterioară. Doar respectivul Season Pass va putea fi cumpărat separat cu 50 de dolari, cu 10 dolari mai mult decât dacă îl achiziţionaţi în interiorul ediţiei Deluxe.

Call of Duty Black Ops 3 se va lansat oficial pe 6 noiembrie 2015 pe PC, Xbox One şi PS4. Pe PlayStation 4 va putea fi jucat la rezoluţie Full HD cu 60 de cadre pe secundă. Pentru cei care vor să facă deja o promisiune de plată, acest gest este posibil prin intermediul postării titlului pe Steam.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele