Ascendance – cel mai nou DLC pentru Call of Duty ajunge pe PS3, PS4 şi PC

Ascendance -  cel mai nou DLC pentru Call of Duty ajunge pe PS3, PS4 şi PC

Amatorii de care nu posedă o consolă Microsoft se vor bucura să afle că în curând îşi vor putea instala noul DLC Ascendance.

Din cauza unei motivaţii financiare, cel mai probabil, o înţelegere între Microsoft şi Activision s-a manifestat prin lansarea celui mai nou DLC pentru Call of Duty Advanced Warfare pe Xbox cu o lună înainte ca acelaşi conţinut să fie disponibil pe PlayStation şi PC.

Pe 31 martie, în urmă cu aproape două săptămâni, posesorii de Xbox One şi Xbox 360 au putut achiziţiona Ascension. Acesta din urmă este al doilea DLC, după , lansat pentru cel mai recent joc din seria Call of Duty. Pentru că au trecut deja câteva săptămâni de exclusivitate pe consolele Microsoft, oficialii Activision au decis să confirme data începând cu care vom putea profita şi noi, toţi ceilalţi, de conţinutul digital suplimentar. Ascension va include patru hărţi noi pentru răfuieli în multiplayer şi un nou episod cu zombi în mijlocul acţiunii intitulat Infection. În cazul în care aveţi o sensibilitate pentru actori de renume, merită să aveţi în vedere faptul că în Infection rolurile principale vor fi jucate de John Malkovich, Rose McGowan, Bill Paxton şi Jon Bernthal.

Preţul noului DLC este de 15 dolari dacă îl achiziţionaţi separat sau 50 de dolari dacă învestiţi într-un Season Pass format din patru DLC-uri: Havoc, Ascendance, Supremacy, Reckoning. Lansarea noului Call of Duty: Advanced Warfare – Ascendance pentru posesorii de PC-uri, PS4 şi PS3 va avea loc pe 30 aprilie.