Cel mai nou Call of Duty: Black Ops 3 primește primul trailer [VIDEO]

Deşi mai avem de aşteptat câteva luni până la lansarea noului , deja avem toate informaţiile despre următorul CoD.

În ultimele săptămâni au ajuns pe internet un amalgam de informaţii oficiale şi neoficiale pe marginea următorului Call of Duty. Acesta va purta numele de şi va fi lansat oficial pe data de 6 noiembrie 2015.

Primul trailer pentru noul joc a fost lansat în acest weekend şi ne oferă câteva detalii suplimentare despre povestea futuristă a noului joc. Nu de alta, dar acţiunea din Call of Duty Black Ops 3 se desfăşoară în 2065, context în care veţi avea ocazia să interacţionaţi cu foarte multe tehnologii ce nu au fost încă lansate. Printre acestea se numără upgrade-uri de ADN, înlocuiri de membre cu unele cibernetice, implanturi de retină şi multe altele. Din câte se pare, în viitorul CoD ,,liniile sunt înceţoşate între propria umanitate şi tehnologia robotică militară de vârf ce defineşte viitorul războiului.

Call of Duty Black Ops 3 s-ar putea să fie primul titlu din serie ce nu va mai ajunge pe Xbox 360 şi PlayStation 3, ci doar pe PS4, Xbox One şi PC. În ceea ce priveşte cerinţele de sistem pentru posesorii de computere, Mark Lamla, directorului studioului Treyarch, a afirmat că pentru a rula jocul veţi avea nevoie de un PC cu Windows 7 pe 64 de biţi construit în jurul unui Intel Core i3 sau al unui AMD Phenom II X4 810. Cantitatea de memorie RAM minimă este 6GB, iar plăcile video suportate încep de la GeForce GTX 470 şi Radeon HD 6970.

Alexandru Puiu
06:19 27.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video