Grăbiţi-vă să vă jucaţi Titanfall gratuit pe PC în acest weekend

Grăbiţi-vă să vă jucaţi Titanfall gratuit pe PC în acest weekend

Titanfall este unul dintre succesele răsunătoare în materie de gaming din ultimele luni, iar în acest weekend îl puteţi juca şi voi complet gratuit.

titanfall gratuit pc

a fost lansat în urmă cu câteva luni pentru PC, XBOX 360 şi XBOX One. Este un joc care arată foarte bine, incorporează un concept original şi a fost primit cu de către presa de specialitate. În acelaşi timp, la aproximativ 60 de euro, este un joc scump, pe care prea puţini dintre voi îşi permit să-l experimenteze.

Partea cea mai bună? EA a anunţat că în acest weekend vă veţi putea juca Titanfall în mod gratuit prin intermediul Origin. Vorbim de această dată de o versiune completă a jocului, nu de o variantă demo. Include acces către toate misiunile de campanie, la care se adaugă componenta incredibilă de multiplayer. În plus, tot în acest weekend, preţul de achiziţie este redus la 50%.

Această ofertă face parte din programul Game Time ale celor de la Electronic Arts, o campanie ce se va desfăşura exclusiv prin intermediul aplicaţiei Origin. Dacă aveţi suficient de mult timp la dispoziţie, nu este exclus să şi terminaţi jocul în cele 48 de ore. Apropo, aveţi nevoie de 50GB de spaţiu pentru instalare.

Pentru că această ofertă ar trebui să deschidă poarta către multe alte jocuri oferite pe viitor în format similar, de weekend, nu rămâne decât să aşteptăm să vedem ce ne vom mai putea juca gratuit în această vară pentru doar câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: