26 sept. 2014 | 12:30

IMC Rising este ultimul DLC pentru Titanfall [VIDEO]

ACTUALITATE
IMC Rising este ultimul DLC pentru Titanfall [VIDEO]

Unul dintre cele mai populare jocuri ale acestui an, , tocmai a beneficiat de lansarea ultimului său DLC, IMC Rising.

Titanfall-IMC-Rising

Lansat doar anul acesta, interesul pentru TItanfall se pare că a scăzut într-o aşa măsură încât noul IMC Rising ar putea fi ultimul DLC lansat pentru acest joc. Trecând însă peste acest detaliu de fundal, important este că e disponibil, în conformitate cu promisiunea dezvoltatorilor de la Respawn de a-l lansa pe data de 25 septembrie.

Fiind vorba de un joc destinat exclusiv platformelor Microsoft, DLC-ul a fost lansat în prima etapă pentru Xbox One şi PC, urmând ca în scurt timp să poposească şi pe bătrâna consolă Xbox 360. Discrepanţa între lansări este cauzată de faptul că versiunea de Xbox 360 a jocului nu este creată de Respawn, ci de Bluepoint Games, motiv pentru care orice update-uri de securitate sau DLC-uri pentru Titanfall au întârziat şi vor întârzia în continuare pe această platformă.

Noul DLC constă în trei hărţi dedicate unei noi . Acestea poartă numele de Zone 18, Backwater şi Sand Trap. Pentru a-l putea achiziţiona, aveţi două opţiuni, fie investiţi 25 de dolari într-un Titan Season Pass, fie cheltuiţi 10 dolari pentru fiecare hartă în parte. În cazul în care aceste valori nu vi se par absurd de generoase, Titanfall IMC Rising este online şi-l puteţi cumpăra. Pentru a înţelege mai bine cu ce se mănâncă noul DLC, trailerul de mai jos descrie întregul volum de conţinut nou introdus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele