Cum va arăta Huawei P8, rivalul chinezesc pentru Samsung Galaxy S6 și iPhone 6

Cum va arăta Huawei P8, rivalul chinezesc pentru Samsung Galaxy S6 și iPhone 6

Huawei P8 va fi lansat în această primăvară, după HTC One M9 și Samsung Galaxy S6, iar acum avem poate cea mai bună imagine cu viitorul model al companiei.

Cu Ascend P7, Huawei a arătat lumii că poate face un smartphone la preț mic, dar cu un design frumos. În 2015 renunță la numele „Ascend“, dar nu renunță la carcasa în care folosește metal și la designul inspirat de seria Sony Xperia. De asemenea, se pare că Huawei P8 va avea un ecran mai mare.

Pe 15 aprilie ar trebui să vedem ce a pregătit Huawei pentru acest an. Huawei P8 va fi mai înalt și mai lat decât modelul de anul trecut, trecând la un ecran de 5,2 inci, iar bateria ar fi de peste 2.500 mAh. Chiar dacă nu știm ce hardware va avea, camera se pare că va fi de 13 megapixeli, cu bliț dual-LED și va dispune de un scanner de amprente ca pe modelul Huawei Ascend Mate 7, scrie GSMArena.

huawei p8 leak

Directorul Huawei a spus deja că ecranele 2K sunt doar un mod de a risipi energia, astfel că Huawei P8 cel mai probabil va avea ecran full HD. Procesorul va fi unul HiSilicon, produs de companie, și s-ar putea să vedem unul cu opt nuclee. Cât despre memoria RAM, cel mai probabil va fi de 3GB. După cum se observă în poza de mai sus, telefonul va suporta și card microSD.

 

Citește și: