Cum să ai un smartphone mai rapid și mai curat: Avast are câteva soluții

Cum să ai un smartphone mai rapid și mai curat: Avast are câteva soluții

Pentru că ocazional ar fi bine să vă asiguraţi că aveţi un telefon curat, cei de la Avast au anunţat noi aplicaţii menite să vă facă gadgetul mai sprinten.

Fiecare gadget cu Android, în momentul în care îl scoateţi din cutie, este incredibil de sprinten. Aplicaţiile se încarcă mai rapid şi întreaga experienţă de utilizare emană eficienţă. Din păcate, după câteva luni, acea experienţă se transformă într-una încărcată de nervi şi frustrare. Soluţia ar fi să vă readuceţi telefonul la parametrii din fabrică prin resetare. Alternativa este să apelaţi la aplicaţii terţe precum cele de la .

În cadrul MWC 2015 de la Barcelona, experţii în securitate de la Avast au anunţat două noi aplicaţii menite să vă şi să vi-l facă mai rapid. Acestea poartă numele de Avast GrimeFighter şi Avast Battery Saver. Prima dintre cele două este foarte eficientă în vă ajuta să câştigaţi spaţiu suplimentar pe telefon sau tabletă prin ştergerea de date şi informaţii vechi şi/sau inutile. Memoria RAM este de asemenea curăţată de procese care vă fac mai mult rău decât bine. La final, aplicaţia este suficient de deşteaptă încât să nu facă greşeli manifestate prin ştergerea de informaţii ce ar putea defecta diverse programe.

Avast Battery Saver face exact ce promite în titlu. Încearcă să vă sporească din software autonomia dispozitivului vostru prin închiderea de procese şi alte artificii. ,,Toată lumea are nevoie de o durată mai mare de viaţă a bateriei pentru dispozitivele lor mobile, cele mai multe aplicaţii de tip battery saver închid din păcate aplicaţiile greşite. Avast Battery Saver învaţă ce aplicaţii sunt importante pentru utilizator şi le închide pe cele care sunt folosite cel mai rar.

Dacă v-au trezit interesul, cele două aplicaţii sunt complet gratuite şi pot fi descărcate din Google Play folosind această adresă pentru Avast GrimeFighter şi aceasta pentru Avast Battery Saver.

Citește și: