Reacția copiilor la vederea unui Apple Watch este surprinzător de amuzantă [VIDEO]

Un nou videoclip pe YouTube prezintă reacțiile unor copii atunci când văd Apple Watch pentru prima oară.

”Arată ca și cum ar fi din viitor” a fost unul dintre primele lucruri pe care copiii le-au spus atunci când au văzut ceasul inteligent de la Apple. După cum scrie și publicația CNET, până acum emisiunea Kids React s-a concentrat asupra tehnologiilor mai vechi. De data aceasta, însă, copii au fost rugați să-și dea cu părerea în legătură cu Apple Watch, iar lucrurile pe care aceștia le-au spus au fost cel puțin interesante.

La început aceștia au fost întrebați ce ar trebui să aibă un Apple Watch pentru a putea fi considerat un ceas inteligent. Printre principalele elemente indicate au fost capacitatea de a naviga pe internet, de a trimite mesaje, de a iniția apeluri, de a vedea diferențe de fus orar și aplicațiile. Un lucru care însă i-a șocat pe aceștia a fost lipsa totală de utilitate a ceasului inteligent dacă nu este conectat cu un dispozitiv Apple.

Fiind capabil să facă majoritatea lucrurilor pe care un iPhone le poate face deja, Apple Watch nu i-a impresionat pe patru dintre cei 11 copii intervievați, aceștia declarând că nu și l-ar dori. Ceilalți șapte au fost, însă, impresionați de noul dispozitiv. Puteți viziona întregul material mai sus.

 

Bogdan Cristea
12:11 05.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video